counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   طرز استفاده صحیح ...

فلفل سیاه سلطان ادویه ها

صدها سال پیش تاجران، «فلفل سیاه» را سلطان ادویه‌ها قلمداد می‌کردند و این ادویه یکی از اولین کالاهای تجاری میان هند و اروپا بود. سایت تخصصی هلث لاین در مقاله‌ای منتشر کر ...

خواص اعجاب انگیز قارچ

خواص اعجاب انگیز قارچ

خواص اعجاب انگیز قارچ -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص قارچ و فواید سرشار آن ...

دارچین برای مقابله با آلزایمر

به گزارش میهن مگ: نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه سانتا باربارای آمریکا انجام داده و در Journal of Alzheimer’s Disease به چاپ رسیده‌اند نشان می‌دهد که دارچین (که از قرن‌ها پیش مصرف دارویی نیز داشته است) می ...

علت و علائم کمبود بیوتین در بدن

علت و علائم کمبود بیوتین در بدن

بیوتین یکی از ویتامین های گروه B است که همچنین به عنوان ویتامین H یا B7 شناخته می شود. این ویتامین ...

چه غذاهایی بخوریم تا لاغر شویم؟

چه غذاهایی بخوریم تا لاغر شویم؟

لاغر و استخوانی هستید؟ خسته اید از بس به دنبال لباس هایی گشته اید که کمی چاق تر نشا ...

خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاج, خواص کیوی اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاجدر این مطلب از ابرتازه ها طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج را بیان می ن ...

این غذاها باعث می شوند بیشتر گرسنه شوید

این غذاها باعث می شوند بیشتر گرسنه شوید

 چرا همیشه گرسنه هستید؟! احساس گرسنگی می کنید؟ باید غذا بخورید. اما چرا غذایی که می خورید بعد از مدتی، شما را گرسنه تر می کند؟ این مشکل بیش از آنچه فکرش را بکنید شایع است. سو دکوتیز متخصص کاهش وزن می گوید: گرسنگ ...

کدام مواد غذایی برای سلامت مغز مضر است؟

کدام مواد غذایی برای سلامت مغز مضر است؟

چه غذاهایی می تواند بر روی سلامت مغز تاثیر منفی داشته باشد و منجر به بیماری هایی همچون آلزایمر شود؟ در این مقاله قصد داریم غذاهایی که باید از خوردن آن اجتناب شود را بیان نماییم. تیتر 20 - غذایی که استفاده می کنید، می تواند تأثیری منفی ...

برای انرژی بدن چی بخوریم؟

برای انرژی بدن چی بخوریم؟

خوراكی هایی كه می خوریم، به اینكه در طول روز انرژی داشته باشیم، كمك می كنند. در میان انواع خوراكی ها، موادغذایی تنظیم كنن ...

همه چیز درباره دم نوش های گیاهی لاغری / بلایی به نام کاهش وزن مناسبتی

احتمالا اغلب کسانی که گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند در طول زندگی شان یک بار به کاهش وزن های ضربتی و مناسبتی فکر کرده اند، روش هایی که مبتنی بر رژیم های غذایی غلط و کم خوری های افراطی، مصرف داروهای غیر مجاز لاغری و ... هستند، اما آن طور که دبیر انجمن علمی پیشگیری ...

چای ایرانی بهتر است یا چای خارجی ؟

چای از جمله نوشیدنی هایی است که در کشور ما طرفداران بسیاری دارد، اما اینکه چه نوع چایی مصرف می کنیم خیلی مهم است. به گفته رئیس سازمان چای ایران ، چای ایرانی تنها چای ارگانیک جهان است. ...

فواید رژیم بدون گلوتن، مضرات آن و نمونه ای از یک برنامه غذایی هفتگی

رژیم بدون گلوتن طرفداران زیادی دارد. هواداران این رژیم، دلایل مختلفی برای دنبال کردن آن دارند. بعضی هایشان به دنبال کاهش وزن هستند و برخی دیگر دوست دارند سالم تر باشند. گفتنی است کسانی که به گلوتن حساسیت دارند، باید از مصرف گلوتن خودداری کنند، در غیر این ص ...

باید کراتین مصرف کنیم و آیا برایمان خوب است؟

باید کراتین مصرف کنیم و آیا برایمان خوب است؟

کراتین از سال 1990 تبدیل به یک مکمل ورزشی محبوب شد. بر خلاف دیگر مکمل ها که پس از چند وقتی شهرت شان از بین می رفت کراتین تا به امروز مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع آمریکایی ها سالانه 14 میلیون دلار خرج خرید مکمل کراتی ...

با خواص درمانی بی نظیر نبات از نگاه طب سنتی آشنا شوید!

نبات از آن جمله شیرینی هایی ست که می تواند در خانه هر ایرانی یافت شود و برای بهبود انواع بیماری ها و مشکلات گوارشی درمانگر باشد . و همچنین نوشیدن چای با نبات بسیار دلچسب می باشد . نوشته با خواص درمانی بی نظیر نبات از نگاه طب سنتی آشنا شوید! اولین بار ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk